Dokument musí obsahovat kaskádové styly ovlivňující vzhled pro:

text, přes který když se přejede myší...

Dokument obsahuje minimálně tyto tagy:

Jedna Tabulka

NázevCenaPoznámka
Rtuť658,60 Kčtekutá
Máslo22,- Kčmoc levné

Nadpisy alespoň 2 úrovní

Nadpis h3

Nadpis h4

kontejner div (= blokový) a span (= neblokový)

Omyté maso, nejlépe kližku či hovězí zadní, rozkrájíme na stejně veliké kousky, osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli smažíme v kastrolu na sádle či omastku dozlatova. Poté přidáme maso a po všech stranách ho osmahneme. Přisypeme mletou papriku a ostatní koření, lehce orestujeme a hned podlijeme trochou vody (pozor, ať se vám nespálí paprika). Maso necháme několikrát vydusit až na šťávu a znovu podléváme. Až je hovězí maso poloměkké, zalijeme ho větším množstvím vody, přidáme prolisovaný nebo nasekaný česnek, majoránku a dusíme do té doby, až maso zcela změkne. Hovězí guláš podáváme většinou s houskovým knedlíkem, ale také může být s rýží, chlebem nebo těstovinami.

text s menším písmem

minimálně dva různé obrázky s vhodně nastavenými rozměry

vývoj boj

Ajax JavaScript




Praha