Kuřecí chilli con carne s rýží
Po dlouhé době zase jeden recept z kuřecího masa. Recept je jednoduchý, tak říkajíc "z pytlíku", chuť výborná mexická, takže trošku ostřejší.
Postup přípravy:

Nejprve si připravíme všechny potřebné suroviny (množství je pro dvě hladové osoby):
- 400g kuřecích řízků
- Plechovka (415g) vařených fazolí v tomatové omáčce
- 1-2dl kečupu (ostrého)
- 2 varné sáčky rýže
- 2 cibule
- Koření "TexMex" Chilli con carne
- Sůl a olej
Kromě surovin budeme potřebovat nůž, prkénko, špachtličku, větší pánev a hrnec na rýži.

Do osolené vroucí vody dáme vařit sáčky s rýží a vrhneme se na cibuli. Rozkrájíme ji na větší kostky.

Maso rozkrájíme také na větší kostky.

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a lehce na něm osmahneme cibuli.

Přidáme maso a přisypeme čtvrtinu pytlíku koření.

Maso osmažíme do měkka (5-10min).

Přidáme fazolky i s nálevem a kečup.

Přisypeme druhou čtvrtinu pytlíku koření a ještě chilku povaříme.

A je hotovo.

Podáváme s rýží, která se nám mezitím dovařila a samozřejmě si necháme chutnat, mňam, mňam :)