Kuřecí kostky s bramborovou kaší
Další z receptů patří mezi ty velmi jednoduché a rychlé. Příprava netrvá déle než 10-15 min. Recept lze samozřejmě libovolně upravovat, místo kuřecího masa použít párek, točený salám, rybí prsty a pod.
Postup přípravy:

Nejprve si připravíme všechny potřebné suroviny (množství je pro dvě osoby):
- 2 kuřecí řízky (nejlépe prsní)
- 125g bramborové kaše z pytlíku (prý 4 porce)
- 250ml mléka
- Kousek másla
- Koření na kuře, arabské koření, kari
- Sůl a olej
Kromě surovin budeme potřebovat nůž, prkénko, špachtličku, pánev, hrnec na kaši, odměrku.

Jako první rozkrájíme na kostky maso.

Na pánvi rozehřejeme trošku oleje a dáme smažit kostky masa. Hned na začátku je okořeníme, případně osolíme a smažíme do měkka.

Zatímco se smaží maso, připravíme bramborovou kaši. Nejprve uvaříme 500ml vody. Vodu nalijeme do hrnce, přidáme lžičku soli...

...přilijeme 250ml mléka...

...a do vzniklé směsi nasypeme sušenou bramborovou kaši z pytlíku. Promícháme, přiklopíme pokličkou a necháme 5min uležet.

Masíčko by už mělo být hotové.

Do kaše ještě zamícháme kousek másla...

...a je hotovo, můžeme podávat. Mňam, mňam :)