Další z receptů patří mezi ty velmi jednoduché a rychlé. Příprava netrvá déle než 10-15 min. Recept lze samozřejmě libovolně upravovat, místo kuřecího masa použít párek, točený salám, rybí prsty a pod.
Nejprve si připravíme všechny potřebné suroviny (množství je pro dvě osoby):
Kromě surovin budeme potřebovat nůž, prkénko, špachtličku, pánev, hrnec na kaši, odměrku.
Jako první rozkrájíme na kostky maso.
Na pánvi rozehřejeme trošku oleje a dáme smažit kostky masa. Hned na začátku je okořeníme, případně osolíme a smažíme do měkka.
Zatímco se smaží maso, připravíme bramborovou kaši. Nejprve uvaříme 500ml vody. Vodu nalijeme do hrnce, přidáme lžičku soli...
...přilijeme 250ml mléka...
...a do vzniklé směsi nasypeme sušenou bramborovou kaši z pytlíku. Promícháme, přiklopíme pokličkou a necháme 5min uležet.
Masíčko by už mělo být hotové.
Do kaše ještě zamícháme kousek másla...
...a je hotovo, můžeme podávat. Mňam, mňam :)